Εξαιρετική η απόδοση του Requiem από την Μικτή Δημοτική Χορωδία του Δήμου Νέας Σμύρνης

Ημερομηνία: 12-04-2022

Μια υπέροχη βραδιά, που ξεχείλιζε από συναισθήματα, μας χάρισε χθες η Μικτή Δημοτική Χορωδία του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την χορωδία «Μελωδοί» εισάγοντάς τους δημότες στο πένθιμο κλίμα των αγίων παθών.
Το συγκλονιστικό Requiem, το μουσικό αριστούργημα του Mozart, το κύκνειο άσμα του, καθήλωσε το κοινό που ευλαβικά το παρακολούθησε και καταχειροκρότησε στο τέλος το αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας που κατέβαλαν επί μήνες τόσο ο μαέστρος Γιώργος Ζιάκας όσο και οι χορωδοί. Έχουν εξαρχής θέσει υψηλούς στόχους και μοχθούν ακούραστα για την ευόδωσή τους κάνοντάς τους δημότες της πόλης ιδιαίτερα περήφανους.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνη της Δημοτικής Χορωδίας Κλαίρη Δεληγιάννη δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο ιδιαίτερα σκληρή για την κοινωνία μας, στιγμές σαν κι αυτή μας γεμίζουν αισιοδοξία, γαλήνη και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ένα αύριο πιο λαμπερό και πιο εποικοδομητικό. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Συμεών, ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ποιότητα Ζωής» Γιώργος Κουτελάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Λεόντειο Σχολή για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και την άψογη φιλοξενία της.
radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

kygeias
kygeias