6 Μαΐου οι Πυξ Λαξ στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης

Ημερομηνία: 02-05-2023
Στις 6 Μαΐου στις 9 το βράδυ υποδεχόμαστε την άνοιξη δυναμικά, στην κεντρική πλατεία με το συγκρότημα των ΠΥΞ ΛΑΞ, που ξεκινούν την καλοκαιρινή περιοδεία τους από τη Νέα Σμύρνη, με μια μεγάλη συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, που σχεδιάστηκε ειδικά για την πόλη μας, με τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, να τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, με το κλασικό και διαχρονικό τους στυλ.
Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν λίγες ημέρες νωρίτερα, την ημέρα της Πρωτομαγιάς, με τη συναυλία Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, με τον γιο του, ταλαντούχο ερμηνευτή Γρηγόρη Γρ.Μπιθικώτση στο τραγούδι και τη συνοδεία ορχήστρας, με ρεπερτόριο τόσο για την εργατική Πρωτομαγιά όσο και για τον ερχομό της άνοιξης.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με παιδικά προγράμματα Καραγκιόζη, Κουκλοθέατρο, αλλά και το Παραδοσιακό Αντάμωμα με οκτώ συλλόγους της πόλης να παρουσιάζουν μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στον Δήμο Νέας Σμύρνης οι οποίες έχουν όλες ελεύθερη είσοδο, αποτελούν μια παράδοση χρόνων που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, καθιστώντας την πόλη σημείο αναφοράς για όλη την Αττική. Από την κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώ τα Αφιερώματα σε σημαντικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες έχουν αφήσει το στίγμα τους στην πολιτιστική ιστορία του τόπου.
radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

library
kygeias