Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης της Λέσχης Αναγνωστών περιόδου 2022-2023 από το Γραφείο Παιδείας της Νέας Σμύρνης

Ημερομηνία: 06-10-2023

Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων, το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης του Γραφείου Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την κυρία Σοφία Χατζηδημητρίου – Παράσχου, φιλόλογο και συγγραφέα, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας, οργάνωσαν για Πέμπτη συνεχή χρονιά τη ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Τα μέλη της Λέσχης έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την ανάγνωση γενικά και τη λογοτεχνική ανάγνωση ειδικότερα, το ενδιαφέρον για τη βαθύτερη γνώση της καλλιτεχνικής κατασκευής των κειμένων και την επιθυμία να διευρύνουν μέσω της λογοτεχνίας τις αισθητικές αλλά και τις κοινωνικές τους προσλαμβάνουσες.

Ευχαριστούμε όλους τους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας που παρακολούθησαν τις διαλέξεις της ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ και τους ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί οι ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι, από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος), από την ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023, (ώρες: 10:00-14:00), μετά από τηλ. ραντεβού στο 2132025833-840.
radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

library
kygeias