Επίσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ

Ημερομηνία: 28-04-2022

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Απριλίου 2022 το γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ και έκανε αυτοψία στα έργα που γίνονται εκεί με το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2”.

Παρόντες ήταν επίσης οι: Διονύσης Κονιδάρης -Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Πολύδωρος Συρίγος -Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής & Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Οικονόμου -Δημοτικός Σύμβουλος και ο  Νεοσμυρνιός Γεν. Διευθυντής της ΚΕΔΕ Ιωάννης Καραγιάννης, ο οποίος είναι αρωγός σε θέματα που αφορούν έργα και δράσεις του Δήμου μας.

Ο κ. Πέτσας ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, από τον αρμόδιο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης Ηλία Βασίλα, που επιβλέπει το έργο στεγανοποίησης των κερκίδων του γηπέδου.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π. Συρίγος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Δ. Κονιδάρης, ενημέρωσαν τον κ. Πέτσα για το γήπεδο «Αργύρης Κορωναίος» το οποίο κατέρρευσε μετά την έντονη χιονόπτωση το χειμώνα και ζήτησαν τη συνδρομή του Υπουργείου στην αποκατάσταση του.

Δείτε το βίντεο και δηλώσεις του κ. Πέτσα:

Φωτογραφίες: Ελένη Γρηγοριάδου

radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

kygeias
library