Κλειστά την Παρασκευή 15/10 τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της Νέας Σμύρνης

Ημερομηνία: 14-10-2021

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου όλα τα σχολεία της Νέας Σμύρνης και οι Παιδικοί Σταθμοί. O αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος με δηλώσεις του ανέφερε: “Η παρατεταμένη εξέλιξη των έντονων καιρικών φαινομένων στην Αττική, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των συμπολιτών μας. Δεδομένου ότι οι συνθήκες αυτές αναμένεται να συνεχιστούν και την Παρασκευή 15.10.2021, θεωρούμε δεδομένο ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας θα παραμείνουν κλειστά. Ο Δήμος μας θα κοινοποιήσει άμεσα στις σχολικές μονάδες την σχετική απόφαση της Περ.Αττικής που έχει προαναγγελθεί από τα ΜΜΕ”.

Λίγο αργότερα, εκδόθηκαν οι κάτωθι ανακοινώσεις από το Δήμο Νέας Σμύρνης:

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου σε όλη την Αττική, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου σχολικές καθαρίστριες, σχολικοί τροχονόμοι, φύλακες δεν θα προσέλθουν στις δουλειές τους.

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Νέας Σμύρνης, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας που αντιμετωπίζουμε. Παραμένουμε ασφαλείς μειώνοντας τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.
Ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση. Την ερχόμενη Δευτέρα τα χαμόγελα των παιδιών σας θα πλημμυρίσουν ξανά τις σχολικές αίθουσες.
Με εντολή Δημάρχου
Γιώργος Λαρίσσης
Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΚΠΑ

radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

kygeias
library