Με πρωταγωνιστή τον Νανόπουλο ο Μίλων νίκησε τον Πήγασο και προκρίθηκε στους “4”

Ημερομηνία: 08-12-2022

Στην Πολίχνη όμως απόψε βρέθηκε να χάνει 2-1 σετ από τον μαχητικό Πήγασο αλλά κατάφερε να πάρει το 4ο σετ και να προκριθεί και στο τέλος να πάρει και τον αγώνα με 3-2 σετ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Νανόπουλο που αγωνίστηκε διαγώνιος στη θέση του Γιορντάνοφ και σημείωσε 27 πόντους.

Ο Μίλων προηγήθηκε 1-0 σετ και έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και της πρόκρισης, αλλά ο Πήγασος με υψηλά ποσοστά υποδοχής και επίθεσης και πρωταγωνιστή τον Απόστολο Αρμενάκη που θυμήθηκε τα παλιά και γύρισε διαγώνιος κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί 2-1 σετ. Ο Αρμενάκης σημείωσε 30 πόντους για τον Πήγασο αιφνιδιάζοντας εν μέρει τον Μίλωνα.

Ακόμα και όταν μείωσε ο Πήγασος 17-16 με τον Μαυροβουνιώτη ο Μίλων βρήκε λύσεις με τον πολύ καλό Νανόπουλο που μαζί με τον Χερ έκαναν δύο καθοριστικά μπλοκ ανοίγοντας πάλι την ψαλίδα στο +4 (20-16). Στη συνέχεια Μπράιαν και Μολίνα ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά και το σετ τελείωσε 25-22 για τον Μίλωνα που με το 2-2 σετ εξασφάλισε την πρόκριση.

Ο Πήγασος δεν είχε κίνητρο για κάτι περισσότερο και ο Μίλων με καλύτερη ψυχολογία αλλά και ενέργεια έχτισε διαφορά 7-4 με το σερβίς του Στράτου. Ο Πήγασος ακολούθησε αλλά δύο λάθη του Τερζόγλου και ένα τελείωμα του Θεοδόση έκλεισαν τον αγώνα με 15-11 για το 3-2 σετ.

radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

library
kygeias