Παιδικές κατασκηνώσεις 2023 Δήμου Νέας Σμύρνης

Ημερομηνία: 26-05-2023

Η οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση που ταλαιπωρεί σήμερα την οικογένεια έχει δημιουργήσει μια επιπλέον ανάγκη για τα παιδιά μας, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.

Εν αναμονή της έναρξης εγγραφών σε κατασκηνώσεις μέσω ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε και αυτό το καλοκαίρι την υλοποίηση θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών προγραμμάτων διάρκειας 14 ημερών για παιδιά ωφελούμενων οικογενειών ηλικίας 6 έως 16 ετών που κατοικούν στην πόλη.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η επιλογή των παιδιών ωφελούμενων οικογενειών θα γίνει σύμφωνα με την Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης με αρ. απ. 104/2021 – Επικαιροποιημένος Κανονισμός Κοινωνικών Δομών.

Σημειώνεται επίσης, ότι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης παιδιά ωφελούμενων οικογενειών τα οποία δικαιούνται (και έχουν επιλεγεί) να συμμετέχουν σε άλλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2023 (ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων).

Δικαιολογητικά Συμμετοχής:
1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση γονέων / κηδεμόνων (υπόδειγμα)
2. Ταυτότητα ή Διαβατήριο γονέων / κηδεμόνων
3. Έντυπο Ε1 και εκκαθαριστικό σημείωμα (οικονομικού έτους 2022) γονέων / κηδεμόνων

4. Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης στα ασφαλιστικά ταμεία των γονέων/κηδεμόνων που αναγράφεται στην αίτηση (ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων).

Η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών θα γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα ή σε φωτογραφία σε ευανάγνωστα/ευκρινή αρχεία pdf ή jpeg) στο email: fso@neasmyrni.gr
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2132025882 ή στο E-mail: fso@neasmyrni.gr

Για την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

kygeias
library