Παραλαβή αγωνιστικού πακέτου των δρομέων του 7ου Ιστορικού Αγώνα Μνήμης

Ημερομηνία: 29-09-2023

Σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου της διοργάνωσης για τους δρομείς (ατομικές και ομαδικές εγγραφές) θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 30/9 και ώρες 10:00-20:00 στον πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» στην πλατεία Nέας Σμύρνης .
Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number), που θα του έχει σταλεί και την αστυνομική του ταυτότητα.
Σε περίπτωση, που κάποιος δεν έχει λάβει το mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του μπορεί να βρει το όνομα του στις λίστες εκκίνησης της ιστοσελίδας του αγώνα www.nshistoricrun.gr και να σημειώσει το bib number του.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση, που κάποιος δεν έχει λάβει ούτε το mail της διοργάνωσης και δεν βρίσκει και το όνομά του στις λίστες εκκίνησης της ιστοσελίδας του αγώνα, τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο εγγραφών αύριο Σάββατο 30/9 και ώρες 10:00-20:00 στον πολυχώρο «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.

Σε περίπτωση, που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος σας, που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του το mail με το bib number και μια φωτογραφία της ταυτότητας σας.

• Για τις ομαδικές εγγραφές μπορεί να παραλάβει και ένας εκρόσωπος, έχοντας μαζί του όλα τα bib number της ομάδας.

• Για τις συμμετοχές ανηλίκων είναι υποχρεωτικό να παραδώσετε πριν την παραλαβή του πακέτου συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα, που θα βρείτε μέσα στο site του αγώνα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!
radio
Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Πρωτοσέλιδα

library
kygeias